Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error code 5001

Fiquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem sobie dziś Arctic Combat, przeszedłem tutorial elegancko, już chciałem iść na multi a tu się nagle okazuje że wyskakuje mi takie coś.

2dbLh.png

Error 5001, spowodowany rzekomym firewallem. Problem w tym że do firewalla jes dodany wyjątek dla arctic combat, a poza tym próbowałem załączać bez firewalla oraz antywira (avast) i dupa.

jeśli kogoś interesuje mam router netgear DGN1000 i wszystkie gry takie jak mw3, CS:GO , L4D2, a nawet wszystkie darmowe strzelanki takie jak combat arms itp działają bez najmniejszych zarzutów. tylko to koreańskie (zapewne) badziewie nie chce mi odpalić na multi.

a i jeszcze lepiej. próbowałem sam założyć server i już myslalem ze se pogram bo normalnie zaczela mi sie mapa ladowac, doszlo do 100 procent, czekalem az wszystkim wyskoczy tez ze ready itp, i jak juz wszyscy byli gotowi to nic sie nie stalo i nie przeszlismy do zadnej rozgrywki, i czekalem tak 5 minut ale nic

czy sa jakies propozycje na temat jak mozna naprawic ten szit?

<script src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>

<div class="g-ytsubscribe" data-channel="FiqussTV" data-layout="full" data-theme="dark"></div>

Opublikowano

Zmień antywirus. Arctic to nowa gra i mogą być z nią problemy związane z antyvirusem. ;)

Polecam Norton/Kaspersky.

Wszystko fajnie, tylko mój kuzyn też ma avasta i jeszcze wczoraj u niego grałem normalnie ;( avasta mam od dawna i jeszcze mnie póki co nie zawiódł ;]

<script src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>

<div class="g-ytsubscribe" data-channel="FiqussTV" data-layout="full" data-theme="dark"></div>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...